fbpx

PRODUKT FILOSOFI

SHU UEMURA

Shu Uemura er japansk luksus, og hvert produkt er en del af et gennemtænkt skønhedsritual. De naturlige Ingredienser er nøje udvalgt, og forædlet ved hjælp af innovativ teknologi. I produkterne finder du for eksempel musk, rosenolie, tefrøolie og arganolie. Grundlæggeren Mr. Shu Uemura er globalt anerkendt som en mester af moderne skønhed. Produkter fra varemærket Shu Uemura findes kun tilgængelige i et fåtal saloner i Danmark i dag.

KEVIN.MURPHY

NATURALLY,

SULPHATE FREE,

PARABEN FREE

AND CRUELTY FREE.

Udviklet ud fra den samme filosofi som hudpleje er KEVIN.MURPHYS ”new age” teknologiske produkter designet til at præstere, give styrke og hold samtidig med produkterne virker vægtløse i håret. Kraftfulde antioxidanter udvundet af hypen, immortelle, orkidé blomst og kakadu blomme fra den australske regnskov, hjælper med at modvirke de skadelige virkninger på håret, der forårsages af eksterne faktorer som hårde klima forhold og forurenende stoffer i miljøet.

KEVIN.MURPHY søger ingredienser fra firmaer, der anvender mikrodyrkning samt organiske og økologiske dyrknings- og høstmetoder for at sikre den højeste og mest naturlige kvalitet for KEVIN.MURPHY produkter.

Vitaminer og Aminosyrer reparerer ydersiden af håret, tykner håret og reducere forekomsten af spaltede spidser.

Fugtgivende ingredienser fra mango smør og murumuru smør udjævner skællaget og blødgør håret. Ekstrakter fra peruviansk bark, baobab, bambus og appelsin giver håret masser af vægtløs fugt.

KEVIN.MURPHYS emballage er udelukket lavet af genbrugsplast.