Blog

Slip af med elektrisk hår

af sarah ditlev om Jan 18, 2021

Slip af med elektrisk hår

Slip af med elektrisk hår

 Åh, vinterens kulde går ret hårdt ud over dit stakkels hår. Håret begynder at flyve rundt om hovedet på os. Og synderen er altså den frostkolde luft – den er nemlig knastør, og manglen på fugt sætter gang i den statiske elektricitet. Men der er heldigvis råd for det!

Håret bliver typisk elektrisk fordi det mangler fugt. Så for det første skal du lade være med at vaske lokkerne hver dag, så bevarer du bedst hårets beskyttende lag. Og for det andet skal du huske at give håret masser af fugt, når du en gang imellem vasker det. Det er vigtig du hver gang bruger en fugtgivende conditioner, så du tæmmer håret. Udover det vil jeg anbefale du forkæler dit hår med en god fugtgivende hår maske, gerne en gang ugentligt.

Efter badet skal du dræne det nyvaskede hår for vand ved at kramme det blidt i håndklædet. Hvis du frottere og rusker det rundt med håndklædet, fremmer du den statiske elektricitet. Så Klem stille og roligt vandet ud af håret, eller gå lidt ekstra rundt med håndklædet om hovedet. Føntør dit hår. Du må aldrig sove med vådt hår, så du gnider det op og ned af hovedpuden, det gør det også elektrisk. 

Min bedste anbefaling er at du bruger en leave-in conditioner eller treatment, i det håndklæde tørre hår. 

2 anti-stastiske produkter jeg varmt kan anbefale dig. 

- PHILIP B ph detangling toning mist.

PHILIP B pH Restorative Toning Mist er en styrkende toner, der reder filtret hår ud og ikke skal skylles ud. Denne superlette toner justerer vandets pH-værdi, så hårets yderste lag kan lukke helt tæt og dit hår efterlades mere glat og nemmere at rede ud, skinnende, lækkert og med en velplejet finish. Med æblecider eddike som et naturligt astringerende og pH-afbalancerende middel, og med lette essentielle olier reder PHILIP B pH Restorative Toning Mist filtret hår ud, glatter hårets yderste lag og jordforbinder statisk hår, mens det øger hårets glans og efterlader håret med en frisk og smuk finish. En ultralækker opfriskende Toning Mist, der kan bruges når som helst.

- KEVIN MURPHY Un Tangled 

Kevin Murphy Un Tangled er en leave-in conditioner spray, som gør håret nemmere at ud filtre. Den styrker og genopbygger håret, med ekstra varmebeskyttelse. Den har Anti-statisk effekt. 

Efter du har brugt en af disse 2 produkter, påfør den leave-in treatment eller conditioner, som passer til dit hår, jeg har flere forskellige lækre på shoppen. Du vil lynhurtig mærke forskel og elske det! 

 

De bedste hilsner

Sarah Ditlev

 

 

Del:
Tillægartikler