Frisør, makeup artist, hårstylist og hair extension

Professionel Salon I Hjertet Af Silkeborg

Salonens passionerede frisører Sarah, Johanne og Mira vil vejlede, forkæle og forsøde din frisøroplevelse med største omhu, professionalisme og øje for detaljerne.

I salonen og på webshoppen finder du et lille, men nøje udplukket produktsortiment. Produkterne spænder bredt og giver os derfor mulighed for at tilpasse og skræddersy en unik sammensætning af pleje- og stylingsprodukter til den enkelte. Vi ynder at bruge tid på netop den vejledning I har brug for, for at opnå den bedste oplevelse for jer - ikke kun i salonen men også derhjemme.

Hos os kan du trække stikket ud, sænke skuldrene og lade dig forkæle.

Vi glæder os til at se dig!

Høj faglighed, kompetencer og inspiration

Tid Til Et Godt Håndværk


Det er vigtigt for os, at have tiden til at lave et godt håndværk og udfolde vores passion - nemlig stil og hår som passer til den enkelte person.

Vi bestræber os på, at give dig en oplevelse fyldt med høj faglighed, kompetence og inspiration.

Vi lægger en kæmpe ære i vores håndværk, og det er derfor vigtigt for os, hele tiden at udfordre kreativiteten, lærer nye teknikker og følge med modetendensen. Vi er flere gang om året på diverse kurser på i ind- og udland. Derudover har vi 2 trænings dage om måneden, hvor vi udfolder kreativiteten og lader os inspirere af hinanden.

Stifter & Ejer, Frisør, Extension Specialist, Hair Stylist, Make-up artist

Sarah Ditlev

Sarah Ditlev er stifter af salonen og websiden. Hun blev udlært i 2014, og har siden da taget make-up artist & hair stylist uddannelsen ved Nicci Welsh. Derudover er hun uddannet hair extension specialist, og bliver jævnligt uddannet i nye farve- og klippeteknikker i både udland og indland. Sarah arbejder som senior stylist i salonen

Frisør Stylist og Extension Specialist

Johanne Varde


Johanne Varde har den 4-årige frisøruddannelse bag sig, og blev oplært af Sarah i den tidligere salon, hvor de arbejdede sammen i knap 4 år. Hun blev færdig uddannet Frisør i 2019, og arbejder som stylist i salonen. Udover frisør uddanelsen er hun udannet hair extension specialist, og bliver jævnligt uddannet i nye farve- og klippeteknikker. Hun er passioneret, dygtig, grundig, stille og rolig, hvilket du lyn hurtig vil mærke når du sætter dig i stolen ved hende.

Frisør Stylist

Mira Friis

I kan rolige læne jer tilbage i Mira's kyndige hænder under høj faglighed, og blive maks forkælet. Mira er rolig, perfektionistisk, kreativ og pasioneret. Mira har tidligere arbejdet ved Birthe Gleerup i Århus, men er oprindelig fra Silkeborg. Vi er glade for hun har valgt at blive en del af vores team.