Frisør, makeup artist, hårstylist og hair extension

Professionel Salon I Hjertet Af Silkeborg

Sarah Ditlev etablerede salonen i 2019, hvor Johanne Varde kort efter kom ind i billedet. Vi har tidligere arbejdet sammen i 4 år, og udgør et fantastik team! Salonen oser af god energi, afslapning, ro og ekstra forkælelse. Du vil lynhurtig mærke omhyggelighed, og at der er god tid kun dedikeret til dig.

Høj faglighed, kompetencer og inspiration

Tid Til Et Godt Håndværk


Det er vigtigt for os at have tiden til at lave et godt håndværk og udfolde vores passion, nemlig stil og hår som passer til den enkelte person! Vi bestræber os på at give dig en oplevelse fyldt med høj faglighed, kompetence og inspiration. Vi lægger en kæmpe ære i vores håndværk, og det er derfor vigtigt for os hele tiden at udfordre kreativiteten, lærer nye teknikker og følge med modetendensen. Vi er flere gang om året på diverse kurser på i indland og udland. Derudover har vi 2 trænings dage om måneden, hvor vi udfolder kreativiteten og lader sig inspirere fra hinanden. Vi byder hjertelig alle kunder velkomne i salonen, og vi elsker at vejlede og lytte til dine behov. Det vigtigste for os er glade og yderst tilfredse kunder.

Stifter & Ejer, Frisør, Extension Specialist, Hair Stylist, Make-up artist

Sarah Ditlev

Sarah Ditlev er stifter af salonen og websiden. Hun blev udlært i 2014, og har siden da taget make-up artist & hair stylist uddannelsen ved Nicci Welsh. Derudover er hun uddannet hair extension specialist, og bliver jævnligt uddannet i nye farve- og klippeteknikker i både udland og indland. Sarah arbejder som senior stylist i salonen

Frisør, Stylist og Extension Specialist

Johanne Varde


Johanne Varde har den 4-årige frisøruddannelse bag sig, og blev oplært af Sarah i den tidligere salon, hvor de arbejdede sammen i knap 4 år. Hun blev færdig uddannet Frisør i 2019, og arbejder som stylist i salonen. Udover frisør uddanelsen er hun udannet hair extension specialist, og bliver jævnligt uddannet i nye farve- og klippeteknikker. Hun er passioneret, dygtig, grundig, stille og rolig, hvilket du lyn hurtig vil mærke når du sætter dig i stolen ved hende.

Frisør, Stylist og Extension ekspert

Sanne Dalgaard

I kan rolige læne jer tilbage i hendes kyndige hænder under høj faglighed, og blive maks forkælet. Sanne er super sød, perfektionistisk, kreativ passioneret og betænksom. Sanne er udlært i 2017, oprindelig fra Holstebro, men har arbejdet i Silkeborg de sidste 4 år. Hun er 27 år, bor i Silkeborg med hendes familie. - Hun har udover frisør også speciale i extension og brudeopsætning.